CU Pop-Rock

Delen:

CU’s roots liggen in de jaren ‘70, als een muzikale en vriendschappelijke samenwerking tussen gitarist Hans Havekes en drummer Ivo Berends tot stand komt. Na jaren van ervaring ontstaat eind jaren ‘90 CU, nog steeds met Hans en Ivo in de basis.

In 2011 wordt Annemiek Moret de frontvrouw van de band. In 2014 is André de Leeuw de man on the bass geworden.

2015 sluit Maarten de Ruiter aan als toetsenist.

Met Maarten als toetsenist wordt het repertoire van CU breder, popmuziek met een rockrandje. Tevens beschikt CU over 4 zangstemmen waardoor de achtergrondzang voldoende aandacht krijgt en de leadzang afgewisseld wordt.

Ziedaar een ijzersterk 5-tal gedreven en ervaren muzikanten, vrienden die veel plezier beleven in het maken van muziek en dat overbrengen aan het publiek.

Het repertoire bestaat uit covers en is gericht op pop/rockmuziek uit de jaren ‘80 tot heden. Hier en daar een dikke knipoog naar de moderne popmuziek en Nederlandstalige poprock, afgewisseld met een mooie ballad.

Een greep uit het repertoire: AnoukThe Outfield, Kings of Leon, Black Crows, Bløf, Bon Jovi, Foo Fighters, K’s Choice, Pink, Sass Jordan, Van Halen, Nena, Red Hot Chili Peppers, The Script, Nothing but Thieves, ABBA e.v.a. Uiteraard afgestemd op het soort evenement.

Dankzij het uitgebreide repertoire kan er op elk feest gespeeld worden. Denk aan zomer (plein)– en bedrijfsfeesten, jubilea, café……

CU!