DJ Theo Otten

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Bedrijfsfeesten

Heel belangrijk voor uw bedrijfsfeest is de sfeer en de muzikale omlijsting Het mag een feest zijn welke precies aansluit op de uitstraling en filosofie van uw bedrijf. Dus ook de DJ en zijn muziekkeuze moeten gewoon goed passen. Met Theo haal je een ervaren Disc Jockey in huis met een brede muziekkennis. Theo Otten voelt precies aan wat op uw bedrijfsfeest past. Vanzelfsprekend is overleg vooraf mogelijk om uw wensen goed in beeld te brengen.

Bruiloften

De dag van je leven. Indrukwekkend en onvergetelijk! De ceremonie, het JA-woord en natuurlijk… het feest! Daarvoor vraag je DJ Theo Otten. Omdat hij precies de muziek draait die jullie graag willen. Het is mogelijk om in een gesprek aan te geven wat jullie wensen zijn zodat het avondfeest perfect verloopt. Boek DJ Theo Otten op jullie bruiloft voor een onvergetelijk feest.

Tentfeesten

Dampend zeil, stampende mensen , een zee van bier en Feest Feest Feest!! Dat krijg je als je Feest DJ Theo Otten boekt op je feest. Deze doorgewinterde jonge hond met wat kilometers op de teller draait de tent plat. Niks is te gek. Boek Theo nu, met 100% feestgarantie!