The PianoJam

Delen:

The PianoJam

The PianoJam heeft in de loop der jaren velen verrast met het directe contact met het publiek en het brede repertoire. Deze show is met meer dan 2.000 nummers in het repertoire zo allround dat werkelijk alles gespeeld kan worden, variërend van achtergrondmuziek tot Top 40, Latin, Nederlandstalig, Rock and Roll, Reggae, Jazz en Blues. Dat maakt dat geen optreden hetzelfde lijkt!

Beroepsmuzikanten Ben Schutte (Crazy Pianos) en Bram Smeele, drummer in verschillende bands, zijn een duo voor vrijwel iedere gelegenheid. Deze pianoshow is te boeken voor alle denkbare evenementen, zoals bedrijfsfeesten, festivals, horeca, besloten feesten, bruiloften, etc. The PianoJam gaat terug naar de basis van de piano concepten door veel interactie met het publiek en vooral… alles op verzoek te spelen!

Standaad boek je The PianoJam in een duo setting met zanger/pianist en drummer. Deze samenstelling is verder uit te breiden tot een complete band, inclusief blazerssectie. Ook over de grens vermaken we graag het publiek! Voor boekingen buiten Nederland werken we samen met lokale partners. Dit houdt de productiekosten voor onze opdrachtgevers zo laag mogelijk.