Chris Hordijk

Delen:

Volmaakt gelukkig. Dit zijn de woorden die Chris Hordijk uit Wageningen gebruikt als hij praat over het maken van muziek en het zingen van liedjes. “Ik wil dan ook keihard werken om de kans die ik nu krijg waar te maken,” zegt de getrouwde zanger. In het dagelijks leven werkt hij als invorderingsambtenaar in de gemeente Rhenen, maar dat kan zomaar niet lang meer duren. Want zingen is zijn grootste passie. “Natuurlijk wil ik er voor kiezen om fulltime muzikant te worden. Daar doe ik absoluut niet stiekem over.”
 

CHRIS HORDIJK BOEKEN

In The Voice of Holland wordt Chris Hordijk ontdekt in Nederland als een geweldige zanger. Maar ook Chris ontdekt zichzelf pas echt in dit programma. “Ik zing nog niet zo lang. Ben in een bluesrockband in de Achterhoek begonnen, heb een tijdje in een feestband gezeten. Zo heb ik veel geleerd.”
 

BOEKINGEN CHRIS HORDIJK

Maar ballades, tegenwoordig zijn absolute specialiteit, zong hij al die tijd niet. “De andere bandleden stonden daar niet voor open en de kroegen kreeg je er niet gek mee. Pas nu merk ik dat ik er wél goed mee weg kom. Dat komt door The Voice Of Holland. Daarin zong ik voor het eerst kleine liedjes. Dat blijkt voor mij het omslagpunt te zijn geweest.”