Frans Duijts

Delen:

Frans Duijts timmerde jaren als André Hazes imitator.  Misschien dat hij zich wel eens afgevragen heeft “Komt er voor mij dan ook een dag”, de titel van het eerste nummer van het album “Zo ben ik Mezelf”.  Nou Frans, die dag is zeker gekomen. Ongekend populair werd Frans Duijts in het jaar 2008.

Jij Denkt maar dat je alles mag van mij

Het prachtige nummer “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” bracht de grote doorbraak voor Frans Duijts. Het optreden van Frans in het tv programma “De zomer voorbij” (oktober 2008) gaf Duijts’ landelijke bekendheid een enorme boost. Jan Smit, Nick en Simon en de 3 JS zijn dan ook erg gecharmeerd van Frans.

Leef je Droom

In 2010 kwam Frans Duijts met zijn derde album genaamd ‘Leef je droom’. In dit dezelfde jaar werden er meer dan 50.000 exemplaren verkocht en mocht Frans een platina award in ontvangst nemen. Daarnaast lanceerde Frans in 2011 de eerste editie van het Waalkadefeest. Dit evenement, in zijn geboortestad Tiel, vindt jaarlijks plaats met verschillende gastartiesten.

Morgen is pas morgen

Inmiddels heeft Frans Duijts de eerste nummer 1 hitnotering op zijn naam geschreven met zijn single ‘Morgen is pas morgen’, geschreven door het schrijversduo Nick Schilder en Roel van Velzen.

Alles met je delen

In maart 2011 is zijn album ‘Alles met je delen’ uitgekomen. In de eeste week werden er meer dan 25.000 exemplaren verkochten en zodien bereikte Frans binnen een week de gouden status. Ook heeft Frans in 2011 zijn eerste voet gezet in het Vlaamse land. Hij bracht zijn single ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ opnieuw uit en het werd een groot succes. De single weg direct gebombardeerd tot ‘Cyclocrosshit 2011-2012’. In 2012 bracht Frans Duijts twee nieuwe nummers uit genaamd ‘Laat me nooit alleen’ en ‘In ons cafe’.