Pianist Hans Freie

Delen:

BIOGRAFIE HANS FREIE

Hans Freie boeken, doet u als u een piano act nodig heeft voor uw evenement. Als ‘One Man Band’ treedt Hans op met zijn prachtige piano. Hans is bijna overal inzetbaar en met zijn fantastische pianospel biedt hij een uiterst interactieve show. Het publiek mag meezingen of meespelen, niets is te gek. Met het enthousiasme dat Hans bij elk optreden brengt, wint hij het publiek voor zich en dat heeft positieve invloed op ieder feest. Overal waar Hans komt, is er meteen gezelligheid en veel plezier.

HANS FREIE BOEKEN OP JOUW EVENEMENT

Hans Freie is al jaren professioneel actief in heel Nederland en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het muzikale vak. Hij speelde in verschillende bands zoals Social Heat, Maxim en Duo Penotti. Hans is ook te boeken als duo met zangeres Eefje Polman, een dame met een geweldige stem en uitstraling. Het repertoire dat Hans brengt, kan met recht allround genoemd worden. Hij heeft voor ieder wat wils of het nu gaat om easy listening, gezellige meezingers, hits uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 of hits van nu. Hans heeft muziek voor alle leeftijden. Als geen ander kent hij het wenspatroon van zijn opdrachtgevers en dat komt door zijn jarenlange ervaring. Met zijn geluidsinstallatie (A-set tot 250 personen), smaakvolle kleding en entourage kan Hans geboekt worden voor privéfeesten, bedrijfsfeesten en evenementen.

HANS FREIE BOEKEN

Wilt u genieten van sfeervolle achtergrondmuziek, gezellig meezingen of de voetjes van de dansvloer halen? Dan is Hans Freie de juiste keuze voor jouw feest. Neem vrijblijvend contact met ons op. Beluister muziek van Hans Freie op zijn Soundcloud pagina.