BEETHOVEN

Delen:

Beethoven, opgericht in 1998, is al jaren de topformatie van Nederland en daarbuiten. Een ongeevenaarde totaalervaring van muziek en show, met een geweldige volledig witte podiumopstelling die je bij geen andere coverband zult vinden!

Spectaculaire show

Enorme LED Wall, LED trappen, catwalk, laser en andere special FX op het podium vormen het decor voor een fantastische muzikale en visuele beleving voor zowel band als publiek!

Beethoven behoort al bijna 20 jaar tot de absolute top van de Nederlandse coverbands. De band maakt gebruik van de allernieuwste technieken op muzikaal, technisch en visueel gebied en zet daardoor steeds weer een verrassende show neer.

Band naar hoger level

De werkwijze van Beethoven is uniek in Nederland en ver daarbuiten. Standaard bij de show is het gebruik van een fantastische Ledwall (in formaat aan te passen aan de locatie) en uitgebreide lichtshow.

De sfeer van een feest weten ze feilloos in te schatten onderwijl natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.

Uitgebreid repertoire

Met het repertoire willen ze een zo groot mogelijk publiek aanspreken, waarbij het repertoire ter plekke wordt aangepast aan het publiek en de sfeer van het feest.  Beethoven werkt niet met vaste setlists. De allernieuwste songs uit de charts worden afgewisseld met o.a. Rock, Nineties en Dance.

Special effects tijdens optreden Beethoven

Bekend zijn we om onze unieke Beethoven-medleys en de vette dance-party’s incl. laser en andere special FX! Bovendien beschikt Beethoven over 4 geweldige leadzangers en een fantastische zangeres die elkaar op overtuigende wijze aanvullen. Zo blijft het hele optreden spannend, boeiend en afwisselend.

Bij elke feesttent, discotheek en elk dorpsfeest en festival spelen we gegarandeerd het dak eraf en we rusten niet totdat we de energie die we met zijn zevenen de zaal inslingeren, dubbel terugkrijgen.