Big O and The Bottoms

Delen:

We schrijven 2012… Sommigen voorspellen het einde der tijden, anderen zien een prachtig licht in muziekland…

Een nieuwe trio wordt geboren: BIG O & THE BOTTOMS. Zowel akoestisch als elektrisch te boeken! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Zet een twee meter lange charismatische frontman met zijn akoestische gitaar bij een strakke ritmesectie van bas en drums en laat ze het beste uit het TOP2000 repertoire spelen. Verzoekjes altijd welkom! Gewoon, omdat ze het leuk vinden. Gewoon, omdat het kan!

Big O heeft geen pretenties, gaat enthousiast op zoek naar de klik met het publiek en wil samen met zijn Bottoms maar 1 ding: lekker muziek maken en aan het eind van het optreden met een brede grijns voldaan huiswaarts keren, in de wetenschap dat het publiek een heerlijk avondje heeft gehad.

Big O & The Bottoms is nu ook mobiel en akoestisch inzetbaar. Met een draadloze geluidsset is het covertrio in te huren voor uw verjaardag, tuinfeest, jubileum, borrel, receptie, feestelijke opening, diner, bedrijfsfeestje, winkel, winkelcentrum, meubelboulevard etc. Bekend Top2000 repertoire met een eigen touch, en altijd ruimte voor verzoekjes van het publiek.

Tijdens de decembermaand zijn de mannen ook met kerstrepertoire te boeken (zie filmpje). Dreamin of a white Xmas, Jingle Bells, Santaclaus in coming to town en nog vele andere evergreens!