Mama Jo!

Delen:

Een heerlijk feest geven, dat is eigenlijk altijd mooi. Lekker eten, heerlijke drankjes, een chill sfeertje van begin tot eind… Je wilt het de gasten helemaal naar hun zin maken, sommigen die gezellig kunnen bijpraten, anderen die heerlijk aan het dansen zijn.

Maar de bands worden steeds duurder, dus dan toch maar een DJ? En op dat moment zie je dit kleine maar energieke trio: Mama Jo! Drie mannen met een vreemde bandnaam. Maar ze zijn de ideale oplossing voor jullie feest! Akoestische band Mama Jo! laten de feestavond beginnen met heerlijke easy-listening, maar al gauw volgt een mix van  soul, lounge, rock & roll, pop en jazz. Stapje voor stapje schroeven ze de energie op. Een beetje rock hier en daar. Steeds meer dance komt om de hoek kijken. Een paar heerlijke oude door iedereen geliefde klassiekers… En natuurlijk komen in de finale alle bekende dans- & spring-knallers ook nog eens voorbij. Alle leeftijden zullen hun favorieten voorbij horen komen.

Muziek op easy listening niveau 

Wie wil dit niet, een feest waarbij het geluid niet te overweldigd is, maar toch een avond met de allerbeste hits? Dit toffe akoestische trio neemt geluid mee tot max 150 personen en simpel sfeer licht. Niks overheersends, maar heerlijk subtiel!

Mama Jo! akoestisch trio boeken

De band Mama Jo! is het best inzetbaar op privé feesten (zoals bruiloften, huwelijksfeesten en verjaardagen) , kleine bedrijfsfeesten of diner dansants. Mama Jo, da’s dat kleine bandje met een dijk van een sound!