The Night Flight

Delen:

PODIUM

The Night Flight komt met een volledig show podium. Door een setup die zorgt voor een cleane en georganiseerde look, komt de show goed tot zijn recht. Met een breed scala aan licht en geluid mogelijkheden is de band in staat om elke ruimte te bedienen.

Mocht u wat specifieks willen zoals het uitlichten van de locatie, verzorgen van podium, aankleding locatie of extra (uitgebreid) geluid en licht kunnen we aan de hand van al uw wensen een projectprijs maken. Dit doen we altijd in afstemming met onze technische crew zodat alles tot in de puntjes wordt afgestemd op het evenement en de locatie.

SPECIAL FX

Special FX zijn momenteel niet meer weg te denken op evenementen. Wilt u echt IMPACT maken en flink uitpakken dan is dat mogelijk. The Night Flight wordt zeer regelmatig geboekt in combinatie met de XXL-SPECIAL FX pakket.

Met een spectaculaire lichtshow in combinatie met Stage Flames, Sparklers (vuurwerk fontijnen) en Co2 -, Confetti Kanonnen zorgen we voor een indrukwekkende show die gegarandeerd de boeken in gaat! XXL SHOW geeft uw feest of evenement en de SHOW van The Night Flight een extra dimensie!

DJ | ALLROUND

De héle avond de voetjes van de vloer…! Onze eigen allround ‘Feest’ DJ zorgt ervoor dat uw evenement een avondvullend programma krijgt. Onze DJ is muzikaal veelzijdig en breed georiënteerd. Gespecialiseerd in muziek in de breedste zin van het woord. Van de grootste Hits van dit moment, tot Dance Classics tot de grootste meezingers aller tijden en van lounge tot heerlijke achtergrond muziek. Dit alles behoort tot de mogelijkheden. De DJ heeft veel ervaring op zowel grote festivals, corporate events maar ook feesten in kleinere gezelschappen. Onze DJ staat in dienst van uw feest. De muziek gedurende de avond kan uiteraard overlegd worden.