Wood’n Goldfish

Delen:

Wood ’ n Goldfish is een vijfkoppige band die zijn roots kent in het mooie Kampen . De band speelt zijn muziek met invloeden uit de country – , folk – en americanamuziek van toen en nu , geïnspireerd door grote helden als Eric Clapton, Paul Simon en Eagles.

Met harmonische samenzang en melodieus samenspel weet de band intimiteit af te wisselen met de nodige pit en meeslependheid . Een blond biertje arm in arm met een Bourbon whisky.

Wood ’ n Goldfish laat je verlangen naar warme avonden met een onder gaande zomerzon. In 20 15 begon Wood ’ n Goldfish aan het mooie avontuur als driemansformatie. Robin, Niels en Dave kwamen elkaar tegen tijdens een stevige zaterdagavond , waarna ze zondagochtend , na de nodige bakken koffie , besloten de band op te richten. Vele mooie momenten en ervaringen volgden al snel. Van een optreden bij Radio 538 tot finale plekken in lokale bandwedstrijden en een onvergetelijke trip naar Dublin.

Na drie jaar optredens door heel Nederland vond de band het tijd voor versterking in de personen van Geert en Jasper die vanaf 2018 een vaste toegevoegde waarde zijn gebleken op de basgitaar en de toetsen. Vele toffe optredens volgden , waaronder een heugelijk optreden in het na-programma van Douwe Bob in 2019. Vandaag de dag is de band nog altijd even ambitieus en timmert aan een nog uit te stippelen weg. Na twee rustige jaren voor de nog altijd even enthousiaste muzikanten , kijken ze reikhalzend uit naar wat de toekomst zal brengen.

Band leden: Robin ten Klooster – Vocals/ Gitaar

Niels van der Kamp – Vo cals /Gitaar /Mondharmonica

Dave Vermeulen – Percussie ( Cajon)

Jasper van der Deen – Toetsen/ Vocals

Geert Pfeiffer – Bas/ Vocals