FEESTDJ YANNICK

Delen:

FeestDJ Yannick

De Freestyle DJ en entertainer voor elk feest! Met ruim 10 jaar ervaring en meer dan 80 boekingen per jaar is Yannick de DJ waar je naar op zoek bent. Zijn sets barsten van de energie, een snelle babbel, vlotte mixen en buien confetti.

FeestDJ Yannick zit niet vast aan een specifieke stijl, maar gaat graag alle kanten op. Waar hij ook komt zorgt hij voor feest, chaos en alle handjes in de lucht! Zodra de muziek aan gaat weet je dat FeestDJ Yannick achter de draaitafel staat! Boek Feest DJ Yannick nu voor je feest-café, discotheek, bedrijfsfeest of feesttent.

Wat je ook viert; pas wanneer je FeestDJ Yannick achter de draaitafel zet is jouw feest compleet. Met bakken aan ervaring weet Yannick de avond compleet op zijn kop te zetten. De spotlights? Die staan op de dansvloer want met zijn sets zorgt hij ervoor dat niemand stil blijft staan. Een snelle babbel, vlotte mixen en bergen aan confetti. Wil jij een party? Dan zoek je FeestDJ Yannick. Met Yannick ga jij alle kanten op en loop je zelfs swingend de deur uit. Hij mixt alle stijlen tot de lekkerste beats, de mooiste meezingers en levert onvergetelijke shows. Boek op tijd en haal FeestDJ Yannick naar jouw feest-café, discotheek, bedrijfsfeest of feesttent. 100% dansgarantie.