Lars Bekkenkamp

Delen:

Lars Bekkenkamp, geboren in Oldenzaal, heeft zijn hele leven al een grote voorliefde voor muziek gehad en brengt dit tegenwoordig in praktijk met een geheel eigenwijze sound.

Lars heeft naast het plaatselijke muziekonderwijs, in diverse bandjes zijn ervaring opgedaan. Daarnaast heeft hij les gehad van gerenommeerde gitaristen. Toen Lars 15 jaar was, heeft hij kennis gemaakt met de Blues. Maar ook kwam hij in aanraking met Country/Americana.

Deze combinatie van stijlen is vanaf die tijd onlosmakelijk aan hem verbonden. Zijn ontwikkeling heeft hierdoor onder andere grote sprongen gemaakt, mede door de wil om muziek te brengen die hem beweegt.

In de blues-scène is Lars o.a. in aanraking gekomen met artiesten als Sue Foley(USA), Sean Webster(UK) en Chris Cain(USA), waarvoor hij tevens het voorprogramma heeft mogen verzorgen. Recent heeft hij 2x in het voorprogramma gestaan voor de legendarische band Wild Romance!

Verder heeft Lars eveneens een tour gemaakt met Mason Rack(AUS). Mason heeft Lars geholpen door hem te laten snuiven aan het professionele circuit. Lars heeft o.a. samen met Mason diverse optredens mogen verzorgen in de rol van gastgitarist/frontman. Iets waar Lars tot op heden erg trots op is.

Lars is naast zijn eigen trio verbonden aan de bands Waaz en Ransom Coverband, waar hij zijn kunnen als gitarist meer dan waar maakt.

Kortom een hele sympathieke alleskunner!