Illusionist Steve Carlin

Delen:

Als meester illusionist en motivatie spreker weet Steve Carlin al ruim 20 jaar zijn publiek te

verwonderen en inspireren. De rasentertainer wordt voornamelijk geboekt voor plenaire

illusieshow tijdens zakelijke events, congressen en in theaterzalen. Daarnaast heeft hij zijn

diepgaande kennis op gebied van focus, beïnvloeding en afleiding verwerkt in een boeiende

lezing.

Zijn succes heeft mede te maken met hoge doelen stellen en deze op geheel eigen wijze behalen. In zijn lezingen vertelt hij graag over het belang van de juiste minste en strategieën. Steve heeft zijn eigen televisie programma geproduceerd op SBS6, genaamd ”It’s A Kind Of Magic”. Hierin wist hij tientallen bekende Nederlanders, zoals Gerard Joling en Tygo Gernandt te verbazen met zijn illusies.

Steve heeft inmiddels meer dan 8000 optreden gedaan, zowel nationaal als internationaal, voor de grootste bedrijven ter wereld. Tevens is hij zeer succesvol op social media met ruim 1 milioen volgers wereldwijd.

De magie van Steve

In onze moderne wereld vol prikkels en informatieovervloed is het een uitdaging om gefocust te blijven en onze aandacht niet te laten afleiden. In zijn lezing neemt Steve Carlin het publiek mee op een reis naar de kern van focus, afleiding en beïnvloeding. Hij deelt zijn bijzondere strategieën om afleiding te herkennen, te verminderen en te voorkomen. Met als doel productiever en succesvoller te zijn op zowel privé als zakelijk gebied. Hij bespreekt hoe men obstakels kan overwinnen om de volledige potentie te benutten. Zijn

inspirerende en motiverende boodschap wordt versterkt met interactieve trucs en illusies die

ervoor zorgen dat het publiek van begin tot eind geboeid zal blijven.

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke event, dan is Steve Carlin de illusionist die je moet hebben. Bereid je voor om versteld te staan, verwonderd te worden en meegevoerd te worden in een wereld waar niets is wat het lijkt. Steve Carlin laat je voor heel even geloven in magie en laat je achter met een wow-gevoel en pure verwondering.