JA! Live Music Pop Quiz

Delen:

JA! – Live Music (pop)quiz

De briljante zangeres Jolanda Knecht (bekend van meer dan 100 theatershows in de Benelux met Adele Project) speelt samen met haar 3 koppige band (gitaar, bas, piano) verrassende akoestische versies van overbekende nummers.

En “nee”, dit is niet het zoveelste coverbandje dat nummers akoestisch speelt, maar het gaat hier om prachtige nieuwe akoestische arrangementen, vertolkt door een van de beste zangeressen van Nederland. 

Concept
De band speelt leuke top 40 hits uit de jaren 70-80-90-00-10 die in een compleet nieuw jasje gestoken zijn. Denk aan nummers van Rick Astley, Ilse Delange, Duran Duran, Sting, Borsato en nog vele anderen in combinatie met een “pub quiz”

De gasten kunnen tijdens het optreden meedoen aan een door ons voorbereide quiz met vragen over de nummers, artiesten etc… 
De combinatie van de warme zang, de geweldige nummers en het quiz element zijn een sleutel voor een actieve maar ook ontroerende middag of avond.
We hebben bij de eerste shows menig bezoeker een traantje zien wegpinken en de kritieken achteraf waren meer dan lovend!