Felicia

Delen:

Felicia Westerhof werd geboren in het Overijsselse Nieuwleusen op 16 januari 2001. Ze is erg enthousiasten houdt heel veel van muziek. Vanaf haar 12e jaar zat ze in de schoolband van haar middelbare school. Na een studio opname bij Jan Kisjes in Dalfsen heeft Felicia helemaal de smaak te pakken gekregen en gaat er geen dag meer voorbij zonder muziek. Naast zang speelt ze ook gitaar. Vanaf haar 14e jaar is ze begonnen met gitaar spelen en volgden de eerste optredens,samen met haar gitaarleraar. Na de middelbare school begon Felicia aan de 4-jarige opleiding: Sport en Bewegen, op Landstede in Zwolle. Sporten, turnen en muziek maken zijn haar grote hobby’s!

Na het winnen van ‘The Voice of Ommen’ in 2018 en kort daarna een talentenjacht in Zwolle ging het balletje rollen.Inmiddels treedt Felicia vaak op bij feestjes en partijen en ook heeft ze inmiddels op verschillende festivals gestaan,zoals het ‘Outdoor Live Festival’ in Stegeren en het ‘Strawberry Fields Festival’ in Dedemsvaart.

Felicia mocht een videoclip opnemen n.a.v. het winnen van een talentenjacht. Dit was een hele mooie kans om haar chronische ziekte, diabetestype 1, onder de aandacht te brengen. Ze heeft een eigen tekst gemaakt op het bestaande nummer van Calumn Scott: ‘You Are The Reason’. Vanaf haar 12e, heeft Felicia, diabetes type 1. Ze wil laten zien dat ze sterk en positief is, ondanks dat het niet altijd makkelijk is en je er 24/7 mee geconfronteerd wordt. Ze hoopt met haar nummer en videoclip heel veel mensen met welke ziekte dan ook te kunnen raken en inspireren. In juni 2019 bracht Felicia haar eerste eigen nummer uit: ‘Time’. Het nummer gaat over bepaalde keuzes die je maakt in je leven. Volgens Felicia is het nu de tijd om zichzelf nog meer te ontwikkelen en te focussen op de muziek.