Martin Dams

Delen:

Martin Dams zag op 13 maart 1970 het levenslicht in het overijsselse Almelo. Al op 15 jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen in het artiestenvak. Het begon destijds allemaal als look-alike van Elvis Presley.

Al snel begon Martin op te treden en binnen een afzienbare tijd werd hij een graag geziene gast op evenementen. In 1991 ging Martin voor het eerst de studio in en nam hij zijn eerste single “ Als je eenzaam bent “ op.

In september van dat jaar bracht platenmaatschappij Koch deze single uit. In no-time stond “ Als je eenzaam bent genoteerd in de Nederlandstalige top 20. Vele omroepen namen Martin ten harte en interviews bij de Tros, NCRV en Veronica waren Martin dan ook niet meer vreemd. Al snel volgenden meerdere singles en Martin’s optredens werden landelijk. Vele singles met als titels “ Glashard”, “Hart vol verlangen”, “Kijk niet Om” en “Geen mens ter wereld” werden bij radio en tv stations goed ontvangen. De laatste tijd staat Martin weer volop in de belangstelling met het nummer “Bye, Bye Belinda”.

Op dit moment word er al weer hard gewerkt aan en nieuw album en een nieuwe single. Kortom de Nederlandse artiestenwereld heeft er een gevestigde naam bij namelijk Martin Dams.