Samantha Steenwijk

Delen:

Samantha Steenwijk is op 12 April 1986 geboren in Voorburg. De spontane en welbespraakte blondine groeit op in Rijswijk onder de rook van Den Haag. Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen. Zij weet als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

Samantha Steenwijk boeken

Vanaf haar achtste jaar gaf Sam al een reeks badkamerconcerten voor haar vader en moeder. Het vervolg was een grote Haagse talentenjacht waarin zij de finale bereikte. Die overwinning gaf haar de moed om verder te gaan en een aantal singles op te nemen. In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Gesteund door teamcaptains Gerard Joling en Roxanne Hazes gooit Samantha hoge ogen. Haar BZET single Zonder jou (geschreven door Han Koreneef) behaalt de 11e positie in de charts.

Boekingen van Samantha Steenwijk

Een paar maanden later ontvangt zij een BUMA NL nominatie voor grootste talent en beste zangeres. Samantha wordt hiermee in een adem genoemd met Glennis Grace. In 2014 gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single Hou toch van mij. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden. Ze behaalt de Nederlandstalige nummer 1 positie. Tevens wordt het liedje een van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar. De vrolijke single Proost op het leven gooit ook hoge ogen, er is een nieuwe sound gecreëerd. Andere grote evenementen in o.a. het GelreDome en Ahoy volgden.

Samantha Steenwijk inhuren

De toekomst staat in het teken van nieuwe muziek, hard werken en veel optreden. Voor de goede orde: met ontzettend veel plezier en enthousiasme! In 2017 stelt Samantha een vergroot muzikaal team samen om een breder draagvlak te kunnen creëren. En haar vleugels verder te kunnen spreiden. Samantha doet mee The Voice 2017! Ze belandt in de finale en zal uiteindelijk 2e worden!

Samantha Steenwijk is te boeken voor een tape show van 30 minuten.