High 5

Delen:

HIGH5

De topmuzikanten van de coverband High5 blinken uit in enthousiasme en professionaliteit. Met hun brede repertoire spelen ze op de meest uiteenlopende gelegenheden en maken ze van elk feest een onvergetelijk succes. Op elk huwelijk, festival of evenement raakt deze professionele coverband precies de juiste snaar. Gevoelige ballads afwisselen met swingende dance hits en meezingers met klassiekers. Voeten van de vloer, handen in de lucht en dansen maar!

Bandformatie High5

Coverband High5 bestaat uit vijf personen, waaronder een leadzangeres en een zanger/gitarist. Deze doorgewinterde muzikanten treden onder meer op met Dutch Eagles, MmoozZ, The New Party en theatergezelschap Plezant. Als de bandleden op het podium staan, spelen ze het dak eraf. Voeg er een saxofonist en een extra zangeres aan toe en het feest is compleet.

High5 op verzoek

Het repertoire is up-to-date, uitgebreid en afwisselend. Hits van nu, kaskrakers van toen tot Nederlandstalige muziek: alles komt voorbij. Heeft een specifiek liedje voor u een bijzondere betekenis? We studeren dat nummer zonder meerkosten speciaal voor u in en spelen het live tijdens het feest. De muzikanten zijn zodanig op elkaar ingespeeld dat ze op de avond zelf elk gewenst verzoeknummer spelen. Zo verloopt de avond helemaal zoals u dat wenst.

Hi-tech licht en geluid

Niets is te gek voor High5. Licht en geluid worden altijd afgestemd op het aantal aanwezigen en is verder uit te breiden met special FX en zelfs een ledwall. De band beschikt over een eigen professionele licht- en geluidsinstallatie inclusief geluidstechnicus. Topkwaliteit voor een scherpe prijs. We bespreken dan ook graag alle mogelijkheden met jou door.